Mijn favorieten

Appartementen Lisse

Het aanbod appartementen is groot in Lisse. Toch kan het lastig zijn een geschikt appartement te vinden om te kopen. Vaak is het handig als een aankoopmakelaar u hierbij helpt. Deze kan bijvoorbeeld helpen bij de bezichtigingen, het bepalen van een bod en het onderhandelen. In de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer is Berg ERA Makelaars dé aankoopmakelaar die u graag helpt bij het vinden van een appartement in Lisse. Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze dienstverlening.

Op zoek naar appartementen die te koop zijn in Lisse

Uw zoektocht naar appartementen in Lisse begint met een afspraak met een van de makelaars van Berg ERA Makelaars. We bespreken uw woonwensen en budget, zodat we gericht voor u op zoek kunnen gaan. Wij gaan op zoek in ons eigen woningaanbod, maar kijken ook of er wellicht een ander appartement meer geschikt is. Als we een woning hebben gevonden die aan uw wensen voldoet, kan er een bezichtiging worden ingepland. Wij zullen hier altijd bij zijn, zodat we de woning kunnen waarderen op basis van bijvoorbeeld de bouwkundige staat en omgevingsfactoren. Als u oprechte interesse heeft in een woning, kunnen wij voor u onderhandelen. Ook verzorgen wij graag alle juridische zaken bij de notaris. De gehele aankoop is goed geregeld met hulp van ons.

Heeft u na de oplevering nog vragen? Wij zijn altijd beschikbaar

Onze dienstverlening stopt niet als u de woning heeft gekocht. Ook daarna kunt u nog bij ons terecht als u vragen heeft. Wilt u dus graag op zoek naar appartementen in Lisse en zou u daar graag bij geholpen worden door ons? Neem dan snel contact met ons op via 0252-222305.  

Andere bezoekers bekeken ook

Taxatie Sassenheim | Makelaardij Zuid-Holland | Waardebepaling woning online gratis | Aankoopmakelaar Lisse | Makelaar Nieuw Vennep

 

Waarom Berg ERA Makelaars?

  • Gerichte service
  • Uitstekend klantencontact
  • Gemiddelde beoordeling van 9.0
Bel nu: 0252-222305
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring