Mijn favorieten

Taxaties

Om uiteenlopende redenen kan men een taxatierapport van een onroerende zaak nodig hebben; niet alleen bij aankoop, maar bijvoorbeeld ook na het overlijden van een familielid of bij echtscheiding.

Deskundigheid en discretie zijn daarbij van belang en daar kunt u bij ons op rekenen.

Eén van onze gecertificeerde Register-Taxateurs maakt voor u een tot in de puntjes verzorgd (gevalideerd NWWI) rapport op.

U kunt ook een gratis waardebepaling aanvragen als u nu of in de toekomst plannen heeft om te verhuizen. U weet dan precies welke mogelijkheden u heeft.

 NWWI

Ook zijn wij aangesloten bij NWWI.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Inmiddels zijn ruim 4370 taxateurs bij het NWWI aangesloten.

Via ons kantoor zijn twee makelaars ingeschreven bij het NWWI.
 NRVTNRVT Register Taxateur

Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

Het NRVT registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel, handhaaft eenduidige gedrags- en beroepsregels en reglementen voor de vier Kamers (Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk en Agrarisch Vastgoed, Wonen en WOZ). Het NRVT houdt daarbij toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels en reglementen en garandeert daarmee de kwaliteit en reputatie van de geregistreerde taxateurs. Daarnaast kent het NRVT een eigen centraal tuchtrechtstelsel, dat voorziet in een consistente, transparante en onafhankelijke tuchtrechtspraak voor alle geregistreerde taxateurs.
 VastgoedCert

Wij zijn gecertificeerd bij VastgoedCert. Bij dit register zijn ruim 6.500 gecertificeerde makelaars en taxateurs geregistreerd. Deze makelaars en taxateurs worden gecertificeerd door een Certificerende Instelling (KEMA) op basis van de vereisten die VastgoedCert heeft vastgesteld. Deze eisen zijn vastgelegd in het een certificatieschema. Bij VastgoedCert aangesloten brancheorganisaties zijn NVM, LMV, NVR en RVT. Andere aangesloten organisaties zijn o.a. Vereniging Eigen Huis, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Notariële Beroepsorganisatie.


Voor een aanvraag van offerte kunt u het formulier invullen en verzenden.

Taxatierapport

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring