Mijn favorieten

Huis verkopen Sassenheim

Wilt u graag uw huis verkopen in Sassenheim, Hillegom, Lisse of Nieuw Vennep of elders in Zuid- of Noord-Holland? Dan schakelt u Berg ERA Makelaars in. Wij zijn een servicegericht middelgroot makelaarskantoor dat helpt woningen te kopen en verkopen in de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer. Bij ons geldt: no-cure no-pay! U betaalt dan ook geen opstartkosten. Wij vinden service erg belangrijk en dat is te zien in onze klantbeoordelingen, die steevast uitstekend zijn (gemiddeld 9,0).

Uw huis verkopen in Zuid Holland: wat kunnen wij voor u betekenen?

Het is uiteraard ontzettend spannend om uw huis in Sassenheim, Hillegom, Lisse of Nieuw Vennep te verkopen. Ten eerste moet u zichzelf twee vragen stellen:

  • Hoe lang mag het duren voordat de woning verkocht moet zijn?
  • Hoe hoog moet de opbrengst zijn?

Het antwoord op deze twee vragen helpt ons om een betere service te leveren. Wij streven er dan ook altijd naar om voor u een maximale opbrengst te realiseren en te verkopen binnen de gewenste termijn. U als verkoper kunt soms te veel handelen op basis van emoties. Wij zijn er in dat geval om u bij te staan en ervoor te zorgen dat de juiste beslissingen worden genomen. Wij kunnen voor u alle beslommeringen omtrent de verkoop uit handen nemen. Denk daarbij aan bezichtigingen, onderhandelingen, de administratieve afwikkeling en de overdracht bij de notaris.

Uw huis onder de aandacht brengen

Om uw woning te verkopen, zal deze eerst bij potentiële kopers onder de aandacht moeten worden gebracht. Dat begint met een fraaie verkoopbrochure, een presentatie van de woning op onze eigen website en in de etalage en een verkoopbord in de tuin. Daarnaast plaatsen wij een woning altijd op Funda.nl. De mogelijkheden van Funda.nl zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk een virtuele tour door uw woning te maken. Tal van huizenzoekers raadplegen deze website gedurende hun zoektocht. Om een groot aantal geïnteresseerden te vinden aan wie u wellicht uw huis in Sassenheim, Hillegom, Lisse of Nieuw Vennep kunt verkopen, is een vermelding op Funda.nl zeer effectief.

Waardebepaling van uw huis

U heeft niet altijd uitgebreide hulp nodig bij het verkopen van uw huis in Sassenheim, Hillegom, Lisse, Nieuw Vennep of elders in Zuid Holland. Soms heeft u bijvoorbeeld al een potentiële koper op het oog. In dat geval kunt u ons ook alleen inschakelen voor het laten bepalen van de waarde van uw woning. Dit doen wij geheel vrijblijvend en gratis! U weet zo ook gelijk wat ongeveer uw bestedingsruimte is als u na de verkoop zelf een nieuwe woning gaat kopen.

Contact opnemen

Als u graag wilt dat wij u helpen met het verkopen van uw huis in Sassenheim, Hillegom, Lisse, Nieuw Vennep of elders in Zuid Holland, kunt u altijd even langskomen op ons kantoor, welke geopend is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend op afspraak. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 0252-222305.  

Andere bezoekers bekeken ook

Appartement Noordwijk te koop | Taxateur Zuid Holland | Appartementen Lisse | Taxatie Sassenheim | Makelaardij Zuid-Holland

 

Waarom Berg ERA Makelaars?

  • Gerichte service
  • Uitstekend klantencontact
  • Gemiddelde beoordeling van 9.2
Bel nu: 0252-222305
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring