Mijn favorieten

Waardebepaling woning online gratis

Wilt u graag de waarde van uw huis bepalen en dan het liefst gratis? Dit klinkt wellicht onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Berg ERA Makelaars biedt u online namelijk een gratis waardebepaling van uw woning aan. Er zijn momenten dat u graag de waarde van uw woning wilt weten, maar een taxatie nog niet nodig is. In dat geval is een waardebepaling van uw huis zonder kosten door een professionele makelaar van Berg ERA Makelaars ideaal.

De waarde van uw huis bepalen: geheel vrijblijvend en gratis

Er zijn situaties waarin het handig is om de waarde van uw huis te bepalen, en dan het liefst gratis. Zo kan dit het geval zijn wanneer u van plan bent in de toekomst te verhuizen. Aan de hand van de gratis waardebepaling van uw huis, kunt u bepalen hoeveel een andere woning maximaal mag kosten. U weet wat uw bestedingsruimte is. Als u onze gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling van uw woning wilt inplannen, kunt u online een afspraak maken. Ook is het mogelijk om deze telefonisch in te plannen.

Toch liever een taxatie? Ook dat kan!

Een gratis waardebepaling van uw woning die online geregeld kan worden, is niet in alle gevallen voldoende. Soms is een taxatierapport noodzakelijk. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u een hypotheek gaat aanvragen of wanneer er sprake is van een echtscheiding. In dat geval kunt u, in plaats van een waardebepaling van uw huis zonder kosten, beter een professionele taxatie aanvragen. Deze wordt uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Er worden bij een taxatie meerdere factoren meegenomen om de waarde van uw huis te bepalen dan het geval is bij een gratis waardebepaling.

Bezoek ons kantoor

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een gratis waardebepaling van uw woning, hoeft u nog niet gelijk online een afspraak te maken. U bent altijd van harte welkom op ons kantoor om eerst wat meer informatie te verkrijgen. U weet dan wat de waardebepaling van uw huis inhoudt en hoeveel kosten u bespaart. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Als u op zaterdag langs wilt komen, dient u hiervoor een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0252-222305. Wacht niet langer en laat ons gratis de waarde van uw huis bepalen!

Andere bezoekers bekeken ook

Aankoopmakelaar Lisse | Makelaar Nieuw Vennep | Makelaars Bollenstreek | Koophuis makelaars Nieuw Vennep | Huis verkopen Sassenheim

 

Waarom Berg ERA Makelaars?

  • Gerichte service
  • Uitstekend klantencontact
  • Gemiddelde beoordeling van 9.2
Bel nu: 0252-222305
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring