Mijn favorieten

Waardebepaling van uw woning

Een waardebepaling kost u niets en verplicht u tot niets. Wel is het handig om de marktkennis en de ervaring van Berg ERA Makelaars te gebruiken om een globale indruk te krijgen van wat uw huis vandaag zou opbrengen. Besluit u – op dat moment of op een later tijdstip - uw huis in de verkoop te zetten? Dan heeft u inmiddels een goede indruk van onze servicegerichte werkwijze en alle voordelen van Berg ERA Makelaars.Vrijblijvende afspraak?
Wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor de waardebepaling van uw woning? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak met een beëdigd makelaar van ons kantoor. Er zijn geen kosten aan verbonden!

Wij zijn o.a. actief in (en rond) de volgende plaatsen: Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Nieuw-Vennep, Lisserbroek, Nieuwe Wetering en Abbenes.


Indien u alleen een indicatie wenst van de waarde van uw woning, dan kunnen we ook zonder afspraak een waarde-advies geven via Whatsapp of email.

TIP!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring