Mijn favorieten

Taxatie Sassenheim

Voor een gevalideerde (NWWI) taxatie van uw woning in Lisse, Sassenheim, Warmond of Hillegom bent u bij Berg ERA Makelaars aan het juiste adres. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende en snelle dienstverlening. Wij begeleiden u bij de aankoop, verkoop of taxatie van een woning. Al onze makelaars gediplomeerd en bovendien voldoen ze allen aan de strenge eisen van de NVM. Wij mogen ons dan ook NVM-makelaar noemen. Dit toont aan dat wij ons onderscheiden van andere makelaars wat betreft kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, regelgeving en wetgeving.

Uitgebreide NWWI taxatie van woning in Sassenheim, Warmond, Lisse of Hillegom

Een taxatie in Sassenheim, Warmond of Hillegom vindt vaak plaats omdat er om een taxatierapport is gevraagd. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij de aankoop van een woning, maar ook bij een echtscheiding of het overlijden van een familielid. Als u een taxateur laat lanskomen mag u deskundigheid en discretie verwachten. Berg ERA Makelaars garandeert u deskundig en discreet te werk te gaan en een betrouwbaar taxatierapport op te stellen. Als u van plan in de toekomst te verhuizen en wilt weten wat uw woning waard is, raden wij u onze gratis waardebepaling aan.

Gecertificeerde taxateurs

Onze taxateurs zijn gecertificeerd bij VastgoedCert. Daarnaast zijn wij ook geregistreerd bij het NRVT, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Deze organisatie heeft de taak om de kwaliteit, integriteit en onafhankelijkheid van Register-Taxateurs te bewaken, waarborgen en bevorderen. Ten slotte zijn wij ook aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut, dat taxatierapporten van aangesloten taxateurs valideert. Ook ziet deze organisatie erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. U bent er bij ons dan ook zeker van dat de taxatie van uw woning in Sassenheim Warmond of Hillegom goed verloopt als u dit overlaat aan een van onze taxateurs. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0252-222305.  

Andere bezoekers bekeken ook

Makelaardij Zuid-Holland | Waardebepaling woning online gratis | Aankoopmakelaar Lisse | Makelaar Nieuw Vennep | Makelaars Bollenstreek

Waarom Berg ERA Makelaars?

  • Gerichte service
  • Uitstekend klantencontact
  • Gemiddelde beoordeling van 9.2
Bel nu: 0252-222305
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring