Mijn favorieten

NVM

De NVM-makelaar is de adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de onroerendgoedmarkt. NVM-makelaars onderscheiden zich ten opzichte van andere ondernemers in dit vakgebied op grond van kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis. Ze werken permanent aan verbetering van kennis en kunde door opleidingen, trainingen en deelname aan relevante workshops, seminars en dergelijke. Tevens blijft de NVM-makelaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de regelgeving en wetgeving van de overheid en juridische en overige aspecten op het vakgebied van wonen. Hierdoor kan hij een breed scala van diensten aanbieden. Of het nu gaat om koop/verkoop, huur/verhuur, nieuwbouw, taxaties, advisering over financiering of onteigening, een NVM-makelaar is de specialist.

De voordelen van de NVM-makelaar nog een keer op een rij:
 
- Continue aandacht voor kwaliteit.
 
- Uitgebreide kennis van de markt.
 
- Vakkennis. De NVM-makelaar is verplicht ieder jaar op cursus te gaan. Zo blijft hij op de hoogte van alle ontwikkelingen.
 
- Funda. Funda is de best bezochte woonsite van Nederland met ruim 200.000 bezoekers per dag. Op funda vindt u het woningaanbod van alle NVM-makelaars.
 
- Erecode. Deze heeft betrekking op de deskundigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van elk afzonderlijk lid.
 
- Bescherming van uw belangen. Voor eventuele klachten over een makelaar of vastgoeddeskundige van de NVM kunt u terecht bij de afdeling consumentenvoorlichting van de NVM. Ook is het mogelijk een beroep te doen op de onafhankelijke tuchtrechtspraak. Alle NVM-leden zijn onderworpen aan deze tuchtrechtspraak (Raden van Toezicht). Daarnaast kunnen particuliere opdrachtgevers (consumenten) een geschil over het betalen van een nota, alsmede een vordering tot vergoeding van schade tot een bedrag van € 10.000,- voorleggen aan de Stichting Geschillencommissie voor Consumenten. Professionele opdrachtgevers kunnen terecht bij de Adviescommissie.

FUNDA


Funda.nl is nog steeds de meest bezochte woonsite van Nederland.

Wij publiceren alle woningen, naast
www.bollenstreekmakelaars.nl www.era.nl en natuurlijk ook op www.funda.nl.

Door onze uitgebreide promotiemogelijkheden is uw woning beter vindbaar en fraai gepresenteerd. Zo kunt u zich onderscheiden t.o.v. het enorme woningaanbod!
Funda N.V. is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en Wegener N.V. De NVM verzorgt het woningaanbod op funda.nl, Wegener N.V. speelt een toonaangevende rol op het gebied van direct-marketing en is leverancier van de unieke buurt- en omgevingsinformatie voor op de website.
Kijk voor meer informatie op: de site van Funda.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring