Mijn favorieten

Makelaars Hillegom

Berg ERA Makelaars is een makelaar in omgeving van Hillegom, Lisse, Sassenheim. Wij hebben service hoog in het vaandel staan. U betaalt bij ons geen opstartkosten. Wij leveren eerst service, alvorens u betaalt: no-cure no-pay is ons motto! Dus heeft u een makelaar nodig in omgeving Nieuw Vennep of Hillegom, bijvoorbeeld bij de aankoop of verkoop van een woning? Schakel ons gelijk in!

Makelaar in omgeving Bollenstreek (Hillegom, Lisse, Sassenheim) voor de verkoop van uw woning

Wij helpen u graag om uw woning te verkopen. Daarbij zijn twee zaken belangrijk. Ten eerste streven wij ernaar dat uw woning binnen de door u gewenste termijn verkocht wordt. Daarnaast willen wij dat u uiteindelijk de opbrengst krijgt die u verwachtte. Om dit te bereiken zullen wij uw woning flink ander de aandacht brengen bij alle potentiële kopers in de omgeving. Als makelaar in omgeving Hillegom, Lisse en Sassenheim kennen wij als geen ander de woningmarkt in dit gebied. Wij weten waar we geschikte potentiële kopers kunnen vinden. We adverteren onder andere in kranten, op onze eigen website en Funda.nl. Daarnaast plaatsen we uiteraard een verkoopbord voor uw woning en een groot spandoek in onze kantoortuin.

Aankoop van een nieuwe woning door makelaar in omgeving Nieuw Vennep

Een nieuwe woning kopen is altijd spannend. U wilt uiteraard dat deze woning geheel aan uw woonwensen voldoet en dat u deze kan kopen voor een redelijke aankoopprijs. Wij helpen u als deskundige makelaar graag een passende woning te vinden in omgeving Nieuw Vennep, Hillegom, Sassenheim, Lisse. Samen met u gaan wij op zoek naar passende woningen. Ook begeleiden wij u bij bezichtigingen en onderhandelingen. Wanneer de prijs vaststaat, helpen wij u met tal van juridische zaken. Wij helpen u het huis van uw dromen te vinden en te kopen.

Deskundig taxatierapport

Naast makelaar zijn wij ook een gecertificeerd taxateur die uw woning in omgeving Bollenstreek, Hillegom, Lisse en Sassenheim op deskundige en discrete wijze kan komen taxeren. Na afloop wordt een overzichtelijk taxatierapport opgesteld, dat is gevalideerd door het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Als u zich nog aan het oriënteren bent op de woningmarkt en wilt weten wat uw bestedingsruimte ongeveer is, kunt u ook een gratis waardebepaling aanvragen. Dit is een mooi alternatief voor een taxatie.

Afspraak maken

Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom op ons kantoor. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur kunt u hier altijd eventjes binnen komen lopen. Op zaterdag is het mogelijk een afspraak te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via 0252-222305. Wij hopen dat wij u als makelaar snel kunnen helpen een woning te kopen of verkopen in omgeving Hillegom, Sassenheim, Lisse en Nieuw-Vennep.

Andere bezoekers bekeken ook

Makelaars Bollenstreek | Koophuis makelaars Nieuw Vennep | Huis verkopen Sassenheim | Appartement Noordwijk te koop | Taxateur Zuid Holland

Waarom Berg ERA Makelaars?

  • Gerichte service
  • Uitstekend klantencontact
  • Gemiddelde beoordeling van 9.2
Bel nu: 0252-222305
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring