Mijn favorieten

ERA Nederland

Om aan de steeds hogere eisen van onze klanten in te spelen zijn wij toegetreden bij ERA Nederland. Wij voeren nu naast ons bestaande NVM lidmaatschap, dat garant staat voor een zeer goede vakinhoudelijke en kwalitatief hoogstaande service, tevens het lidmaatschap van ERA Nederland.

ERA-makelaars een kwaliteitsnetwerk...

De ERA-makelaarsgroep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars, dat wereldwijd in 28 landen opereert en in Amerika begonnen is in 1971. Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven. De opdrachtgever moet bevestigd worden in zijn of haar verwachting dat de ERA-makelaar het meest succesvol diens belangen van de opdrachtgever heeft behartigd bij aan- en verkoop. ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken.

In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere dienstverlener.

Meer informatie en actualiteiten vindt u op
www.era.nl.

Wereldwijd zijn er meer dan 3.500 makelaarskantoren bij ERA aangesloten.
In Europa zijn naast Nederland ook ERA-makelaars actief in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Finland, Zweden, Ierland, Groot-Brittanië, Zwitserland en Oostenrijk.

U kunt alle makelaars bekijken op
www.eraeurope.com. Het wereldwijde netwerk kunt u bereiken via www.era.com, de Amerikaanse homepage van ERA.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring