Mijn favorieten

Open Huizen Routes

Vier keer per jaar organiseren de ERA makelaars een landelijke Open Huizen Route.

Van kijken naar kopen
Op een open huizen dag huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met 4 of meer huizen 'speeddaten'. U krijgt dan ook goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. U voelt dan al een beetje hoe het zal zijn om er ook echt te wonen. U weet dan zeker dat dat mooie ruime huis ook echt uw droomhuis is.

En wordt u verliefd op een huis, dan kunt u uiteraard een afspraak met de ERA-makelaar maken om het nog een keer te bezichtigen. Het is wel zo dat de woningmarkt nu echt aan trekt en de hypotheekrentes nog laag zijn. Steeds vaker wordt er tijdens Open Huizen Route al geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand. Het aanbod is beperkt. Wees er dus wel snel bij! 


Wist u trouwens dat ca. 35% van de woningzoekenden een huis in een andere plaats dan zijn huidige woonplaats zoekt? ERA-makelaars kunnen dan met hun landelijke netwerk een uitstekende rol vervullen in de oriëntatiepogingen van de verhuizende consument in zijn of haar nieuwe beoogde woonplaats. Kijkt u de komende weken regelmatig op onze site naar de deelnemende huizen. Er worden namelijk tot op de dag zelf nog nieuwe deelnemende huizen aangemeld.

TIP! U kunt de persoonlijk belevenissen van verkopers, woningzoekers en makelaars rond de Open Huizen Route nu 'live' volgen via Facebook. Klik daarvoor op deze link. Wij nodigen u van harte uit om ook uw 'verhaal' te delen. NB: Ook als u geen Facebook account heeft kunt u op de pagina meelezen!  
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring