Mijn favorieten

Uw woning verkopen via Berg ERA Makelaars


Wilt u een uitgebreide presentatie van uw woning op Funda tegen een scherp tarief, zonder opstartkosten? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze beëdigd makelaars om uw wensen te bespreken. Het is nog kosteloos ook.
Uiteraard bepalen we meteen de waarde van uw woning en adviseren een strategische vraagprijs.Twijfelt u? De onafhankelijke klantbeoordelingen via Funda spreken voor zich...en we hebben in 2016 / 2017 meer dan 180 woningen verkocht!

In 2016 heeft ons kantoor zelfs de landelijke ERA Award gewonnen in de categorie 'Klanttevredenheid' en in 2017 zijn we 2e geworden! 
Wilt u ook tevreden uw woning verkopen middels ons kantoor? Neem contact met ons op en we maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

De vooruitzichten om succesvol een woning te kunnen verkopen in 2018 zijn nog steeds gunstig te noemen door deze positieve trends:
 
- Consumentenvertrouwen in de woningmarkt vlakt af, maar blijft erg hoog;
- Meer hypotheekaanbieders;
- Woningprijzen sinds mei 2013 gestabiliseerd en nog steeds oplopend;
- Woning-tekort loopt snel op;
- Hypotheekrente is nog steeds historisch laag, zelfs als deze licht stijgt;
- Huren blijven stijgen;
- AFM houdt meer rekening met inkomens-vooruitzichten;
- Meer mogelijkheden voor ZZP'ers en uitzendkrachten.
 Het verkopen van een huis is een spannend proces.
De vragen die u het meest bezighouden, zijn meestal de volgende:

- Hoe lang duurt het voordat mijn huis verkocht is?
- Wat wordt de uiteindelijke opbrengst?


Het antwoord op deze vragen is niet zomaar te geven. Daarvoor is het nodig dat wij uw achterliggende motivatie en urgentie kennen.

Voorbeeld: als u in de Bollenstreek woont en in Maastricht een nieuwe baan heeft aanvaard over drie maanden, heeft u beslist een urgente behoefte om snel een koper te vinden. Anders is het als u in dezelfde woonplaats blijft wonen en een nieuwbouwwoning hebt gekocht, die nog gebouwd moet worden. Dan wilt u ook snel een koper, maar u bent flexibeler omdat u meer tijd tot uw beschikking heeft.
Over het algemeen kennen de meeste verkopers van woningen min of meer dezelfde behoeften:

- 1) De maximale opbrengst voor de woning realiseren;
- 2) Verkopen binnen de gewenste termijn;
- 3) Geen zorgen of problemen achteraf.


Als deskundig adviseur kunnen wij u, ongehinderd door emoties die bij u als persoonlijk betrokkene wel van invloed (kunnen) zijn, alle beslommeringen omtrent de verkoop uit handen nemen. Bezichtigingen, onderhandelingen (uiteraard in overleg met u als opdrachtgever) en de hele (administratieve) afwikkeling tot en met de overdracht bij de notaris.

En natuurlijk verzorgen wij een fraaie verkoopbrochure (drukwerk) alsmede een innovatieve presentatie van uw woning op internet (óók op www.funda.nl en www.era.nl!), in onze etalage, een spandoek in onze kantoortuin en eventueel in kranten!

Hillegom

Potentiële kijkers kunnen nu ook via Funda.nl alvast een virtuele tour maken door uw woning. Wij maken van iedere ruimte in uw woning een 360-graden foto en deze wordt vervolgens verwerkt tot een vergelijkbare presentatie als op Google Streetview het geval is.
Indien u het belangrijk vindt om bovenaan de resultatenlijsten van Funda te komen is het Presentatie Pakket een aanrader. Uw woning wordt dan gepresenteerd middels een Floorplanner-plattegrond, virtuele tour met 360-graden foto's en een 'lopende' video-tour. Woningen met dit pakket staan bovenin de zoekresultaten op Funda.

Presentatie Pakket op Funda

U wilt uw huis natuurlijk zo goed mogelijk presenteren. Daarom heeft Funda het Presentatie Pakket: een bewezen sterke combinatie van Plattegrond, 360-graden foto's en Video. Samen zorgen deze producten ervoor dat uw huis 2x langer wordt bekeken en dat er 2x meer contact met uw makelaar wordt opgenomen.

Bewezen meer effect

Funda doet continue onderzoek naar het effect van de producten Plattegrond, Video-tour (dit is een echte 'lopende video' door uw woning heen) en 360-graden foto's bij huizen op Funda. Het onderzoek toont aan dat een huis met alle drie de presentatie producten gemiddeld 2 keer langer wordt bekeken en 2 keer meer contactaanvragen krijgt, dan een huis zonder deze producten.

Onderzoek is uitgevoerd op 5.788 koopwoningen. Voor het tijdseffect vergeleek funda de gemiddelde kijktijd van de vier basispagina’s met die van de drie pagina’s van de presentatieproducten. Ook meer kijkers voor jouw huis? Informeer naar de pakketten!

Kortom... reden genoeg om ons in te schakelen!

Bel met 0252 - 222 305 of vul het formulier in voor meer informatie. 

Gratis waardebepaling!

Hillegom, Sassenheim, Bollenstreek Makelaars

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen