Mijn favorieten

Berg ERA Makelaars

Berg ERA Makelaars is een vooruitstrevend NVM-makelaarskantoor uit Sassenheim, actief in de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer.

Service is bij ons vanzelfsprekend! In 2013, 2016, 2017 en 2018 is ons kantoor genomineerd in de categorie 'Klanttevredenheid' bij ERA Nederland. Een unieke prestatie!
En in 2016 resulteerde dat in het winnen van de landelijke ERA Award.
Dit is de beste motivatie om extra service te geven aan onze klanten, om zo samen een hoger resultaat te kunnen realiseren.




De medewerkers zijn gediplomeerd en voldoen aan de strenge eisen van de NVM.

Onze diensten bestaan o.a. uit het aan- en verkopen van woningen, het maken van (nwwi)taxaties en uitbrengen van (nieuwbouw)advies.

Verkoopbegeleiding
Door onze innovatieve presentatiemogelijkheden worden woningen beter gevonden op Funda. Wij hanteren desondanks scherpe tarieven en rekenen geen opstartkosten.
Informeer naar onze scherpe tarieven en uitgebreide pakketten!


Even terug in de tijd
Op 1 januari 1980 werd "Makelaardij Zwaan" te Sassenheim overgenomen door de heren Jan Voskuil en Cees Berg en voortgezet onder de naam "Voskuil en Berg makelaardij o.g.".
In 2001 neemt Corneel Berg het aandeel van Jan Voskuil over.
Ruim drieëntwintig jaar later (per 1 oktober 2003) gaat het bedrijf verder onder de naam "Berg Bollenstreek Makelaars" met Cees en zijn zoon Corneel Berg aan het roer!
Op 1 juli 2005 heeft Cees vervolgens het stokje overgedragen aan Dennis Vissers.

Vandaag de dag
Sind de jaren '90 is het kantoor lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en vanaf 1 januari 2007 tevens aangesloten bij een samenwerkingsverband van ruim 100 ERA-makelaars.

Berg ERA Makelaars is de naam waaronder wij vandaag de dag onze verfrissende makelaars-activiteiten uitvoeren. Sinds 2014 nemen wij ook plaats in de exclusieve denktank-sessies van Funda, waardoor onze klanten snel kunnen profiteren van innovatieve presentatiemogelijkheden op Funda.nl.

Ons werkgebied strekt zich uit van Hillegom tot en met Leiden en van Noordwijk tot en met de Haarlemmermeer.



Wij zijn gevestigd aan de Hoofdstraat 89 te Sassenheim; Een vooroorlogse en karakteristieke vrijstaande villa biedt met haar gemoderniseerde interieur en ruime etalages de perfecte ambiance voor ons moderne makelaarskantoor!



Op het gebied van hypotheken en verzekeringen werken wij samen met betrouwbare en onafhankelijke adviseurs.
Deskundige innovatieve dienstverlening met een persoonlijke benadering, daar staan wij voor!
U bent welkom om kennis met ons te komen maken in ons kantoor te Sassenheim (op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag bezichtigen wij op afspraak).

Of bel
0252 - 222 305 voor een afspraak, indien gewenst komen wij (geheel vrijblijvend en kosteloos) graag bij u thuis voor een persoonlijk adviesgesprek!

Onze privacystatement vindt u op: https://www.bollenstreekmakelaars.nl/privacy/

 

Berg ERA Makelaars

Kantoor Vestiging Berg ERA Makelaars

Adresgegevens

Hoofdstraat 89
2171 AS Sassenheim
KvK nummer: 28034480
BTW nummer: NL005061453B01

Routeplanner